Cleansing Oil – en av våra bästa produkter

Vår prisbelönade (Beauty Shortlist Awards 2018 – Winner in Best Cleansing Oil) milda Cleansing Oil är den perfekta förberedelsen innan du går vidare med andra hudvårdsprodukter. Oljan tar bort alla spår av smink, inklusive vattenfasta produkter som mascara och eyeliner helt utan problem.

Oljan är fylld med vår patenterade SEA3OilTM och exklusivt skandinavisk Glacier Water för att säkra ett optimalt tillstånd i huden. Den resulterar i en mjuk och återfuktad hud som är full av näring. Och bäst av allt passar den alla hudtyper, inklusive fet hud, eftersom den hjälper till att rensa överflödig olja från huden.

Om du kombinerar oljan med vår Hydrating Face Mist har du den perfekta duon.

Hydrating Face Mist är en lätt och uppfriskande ansiktsspray som tillför en ny glöd och friskhet när som helst under dagen. Den kan användas både under och över smink, och fungerar dessutom som en toner till huden efter att den har rengjorts med Cleansing Oil. Sprayen är snabbtorkande, påverkar inte sminket och ger en omedelbar fukt och glöd i huden. Spraya direkt på huden efter rengöring eller när som helt under dagen för omedelbar uppfriskning.

Båda produkterna är en del av vår Hydration kollektion (även känt som Beauty from the fjords). I den här hudvårdskollektionen avslöjar Eleni & Chris en av Skandinaviens största hemligheter, nämligen SEA3oil™ - den renaste omegaoljan som finns i djupet av Skandinaviens vackra fjordar.

Den patenterade SEA3OilTM bidrar till att ge maximal fukt samt upprätthålla en ungdomlig hud. Tips! Används tillsammans med Skandinaviska Glacier Water för att uppnå den skandinaviska naturliga glöden till huden.

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras