Hjortonmagi

Hjortron härstammar från de norra delarna av Skandinavien och är en tidigare oupptäckt ingrediens i skönhetsvärlden.  De söta, guldfärgade, molnformade bären blev genast en nyckelingrediens för Eleni & Chris när vi upptäckte hur de påverkade huden. Den dyrbara oljan som används extraheras från fröna och är ett näringsämne som alla hudtyper drar stor fördel av.

Hjortron innehåller stora mängder C-vitamin, som är känt för att vara en effektiv antioxidant som skyddar huden från fria radikaler som kan åldra huden. Detta skydd är i dagsläget viktigare än någonsin om du vill hålla din hud frisk. Hjortron är också berikade med A-, B- och E-vitamin, samt kalcium och magnesium, välkända för att ge huden en ordentlig boost.

Två av våra bästsäljare som innehåller hjortron är Anti-Aging Face Serum och Anti-Aging Eye Gel. 

Anti-Aging Eye Gel and Anti-Aging Face Serum by Eleni & Chris

Dessa är speciellt rekommenderade eftersom de fungerar som en special behandling för att perfekta huden både på djupet och på ytan. Båda produkterna innehåller den unika hjortronoljan, i tillägg till SEA3OilTM och skandinavisk Glacier Water, som ger en fantastisk anti-aging effekt då den ökar hudens cellregenerering. Fuktigheten som hjortronoljan tillför gör den till en perfekt fuktighetskomponent i din hudvårdsrutin. Genom att hålla huden återfuktad, hjälper du till att minska synbarheten av fina linjer och rynkor, vilket gör att huden ser både yngre och friskare ut

Både Anti-aging Face Serum och Anti-aging Eye Gel appliceras under din dagliga fuktighetskräm. Produkterna har båda en lätt konsistens och absorberas snabbt in i huden, vilket gör de lätta att kombinera med andra produkter. Efter rengöring av huden, masseras serumet och gelen försiktigt in i huden. Anti-aging Eye Gel är speciellt utvecklat för den mer känsliga huden runt ögonområdet. Gelen har en omedelbar verkan på påsar under ögonen och mörka ringar samt gör att fina linjer och rynkor blir mindre synliga. Därefter fortsätter du din hudvårdsrutin med din dag-/nattkräm. Vi rekommenderar en dag- och nattkräm från The Woods-serien till Eleni & Chris, eller från The Fjords-serien om du är under 25.

Kom ihåg att även om du inte har speciellt många rynkor när du är 25, rekommenderar vi att du böjar då. Det är nämligen under den åldern som hudens cellregenerering börjar sakta ner.

Låt dessa två enastående produkterna, som innehåller handplockade ingredienser från den skandinaviska naturen, bli en del av din dagliga rutin. För en enkel, fin och effektiv hudvårdsritual!

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras