Hudvård för alla åldrar

I tjugoårsåldern

I början av tjugoårsåldern är huden fortfarande i ”återhämtningsläge” från den hormonella tonårstiden. Vissa upplever akne och varierade förhållanden där huden kan gå från torr till fet på kort tid. Under denna period av ditt liv är det viktigt att inte belasta huden med för mycket produkter utan att du håller dig till en rutin under en längre period. Om du ändrar din rutin och produkter för ofta kan detta bidra till en irriterad hud. Den viktigaste delen av hudvård i tjugoårsåldern är att hitta en bra rutin för rengöring och att komma ihåg att använda SPF. Användningen av solskyddsfaktor är det bästa sättet att förhindra fina linjer, rynkor och dålig hud när man blir äldre. Om du har en torr hudtyp rekommenderar vi att använda Cleansing Oil morgon och kväll. 

Cleansing Oil från Eleni & Chris är en mild olja som avlägsnar alla spår av smink, inklusive vattenfasta produkter, samtidigt som den bevarar hudens naturliga fuktighet och har en vårdande och mjukgörande effekt.

In your thirties

I trettioårsåldern

I slutet av tjugoårsåldern och i början av trettioårsåldern är det viktigt att börja använda anti-aging produkter. Du har förmodligen fått en bra förståelse för din hudtyp nu, men gemensamt för alla hudtyper är att man måste tillföra nog med fukt. Celldelningen saktar ner desto äldre du blir och huden förlorar sin naturliga fuktighet. Ett bra serum bidrar till en bra bas i din hudvårdsrutin, och du kommer se fördelarna på kort tid efter användning. Anti-Aging Face Serum är rik på antioxidanter och vitaminer som minkar synligheten på fina linjer och rynkor.  Det innehåller också vår huvudingrediens, hjortron, som ökar hudens cellförnyelse med 22% efter bara 24 timmar och kan användas både morgon och kväll innan man applicerar sin fuktighetskräm. En annan viktig produkt som du borde införa i din hudvårdsrutin är en bra ögonkräm. Om du vill använda en ögonkräm under dagen är det viktigt att välja en som inte är så tung, så ditt smink håller sig på plats under hela dagen. 

Hydrating Eye Cream absorberas snabbt in i huden och återfuktar huden på djupet. Krämen skyddar från fria radikaler och gör området runt ögonen mjukare och smidigare. Dessutom innehåller den vår patenterade SEA3OilTM och Glacier Water som förbättrar hudens kvalitet.

I fyrtio- och femtioårsåldern

Från fyrtio och uppöver förändras återigen villkoren för din hud. Under denna period är det inte ovanligt att förlora sin naturliga glöd och huden kan kännas slappare. En enkel åtgärd för att få tillbaka lite lyster är att införa en veckovis ansiktsmaskrutin. Age Renewal Face Mask är en enastående och unik arkmask-teknologi som enligt experter utgör högsta standard inom hudvård. Masken följer ansiktets konturer som ett extra hudlager, och ger huden en välbalanserad och intensiv tillförsel av ingredienser. Vid regelbunden användning hjälper arkmasken till att minska synligheten av djupa rynkor och finare linjer vilket gör att huden ser både yngre och friskare ut. 

Under fyrtioårsåldern är det också vanligt att det dyker upp fler fina linjer och rynkor runt ögonen. Därför är det extra viktigt att investera i en bra anti-aging gele som kan användas både morgon och kväll. Anti-aging Eye Gel passar alla hudtyper och innehåller höga koncentrationer av kraftfulla ingredienser som stimulerar huden och fyller ut fina linjer och rynkor runt ögonen. Många kallar denna gelen för ”botox på box” på grund av dess omedelbara effekt.

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras