På resande fot

Du vet hur det fungerar – bagaget ligger på incheckningsdisken och övervikten är ett faktum. Det är givetvis de tunga schampo- och balsamflaskorna som ryker först och det är bara att hålla tummarna för att hotellet du ska bo på har några hyfsade produkter tillgängligt. Inte längre! Ta med vårt rese set som innehåller minischampo- och balsam – perfekt när du är på resande fot!

SensiMin för känslig hårbotten, ChroMin för färgat hår, KeraMin för att stärka ditt hår, ScandiMin för att ge ditt blonda hår en kall nyans och GentleMin för män – det finns ett set för alla! Om du redan är ett fan av våra hårprodukter kan du använda dina dagliga produkter som vanligt under semestern, utan att behöva överbelasta din resväska.

Om du bara behöver de små storlekarna kan du köpa dem i vår webbshop (eller i butik hos din närmsta Nikita Hair salong eller Sayso) för 159 kr per set. Men var förberedd på att ditt hår och hårbotten kommer att älska dem, så det kommer förmodligen sluta med att du köper de stora förpackningarna så fort du kommer hem!

De små förpackningarna är också perfekta för gymmet, kortare weekends och när du behöver ta med hårvårdsprodukter av bra kvalitet.

När du reser är det också viktigt att ta hand om din hud med fuktgivande produkter. Sheet mask collection from Eleni & Chris

Vi har fem ansiktsmasker som är perfekta att ta med på semestern. En mask för ögonområdet och fyra som fungerar för hela ansiktet. Samtliga masker innehåller våra tre unika skandinaviska ingredienser som du förmodligen redan hört talas om; Glacier water, SEA3olja och hjortronolja, samt några nya viktiga ingredienser som gör våra masker ännu mer effektiva.

Maskerna kan köpas i singelförpackning och i 6-pack. De klistrar sig på huden när du applicerat den så att du själv kan välja om du vill sitta stilla eller gå runt medan du skämmer bort din hud. Kanske du vill ta ett fotbad, göra yoga, eller varför inte ta på dig en ansiktsmask när du sitter på flygplanet så du ankommer till din destination med ett lyster. Alternativen är många och valet är ditt.

 

BIO CELLULOSE AGE RENEWAL FACE MASK & EYE MASK

Bio-Cellulosa är en enastående och unik arkmask-teknologi som enligt experter utgör högsta standard inom hudvård. Med skandinaviska ingredienser som till exempel kaviarextrakt, tillför den en intensiv näring och förbättrar hudens elasticitet och återfuktning. I tillägg innehåller Age Renewal Face Mask silveroxid, E-Vitamin och havreextrakt för att skydda och lugna huden, medan Age Renewal Eye Mask innehåller silveroxid, havsfänkål och Japanska körsbär som skyddar och ger lyster till det mer känsliga ögonområdet.

 

SINCELL FACE MASKS

Våra Sincell arkmasker med ultrafina och långa fiber, har en krämliknande konsistens som gör att ingredienserna tränger lätt in i huden. Eleni & Chris erbjuder tre typer av Sincell Face Masks, som alla har olika ingredienser och effekter. Även om det är en mask som passar din hudtyp bättre än den andra, är det inga problem att byta mask så den anpassas till hudens aktuella tillstånd.

  • Sincell Face Mask GLOW: Innehåller hallonextrakt, kaffeextrakt och havreextrakt som hjälper till att skydda huden mot yttre påverkningar, reducera mörka fläckar och pigmentering som bidrar till en mer balanserad och jämnare hudton. Masken fungerar som en perfekt bas när du ska applicera din makeup, i tillägg till att du får den skandinaviska lystern när huden även är bar.
  • Sincell Face Mask DETOX: Innehåller extrakt från grapefrukt, lakritsrot och havre som skyddar och berikar huden på näring. De balanserande och antiinflammatoriska egenskaperna gör att den passar perfekt för dig med stressad och obalanserad hud. Masken ämnar sig därför väldigt bra under övergången mellan årstider. 
  • Sincell Face Mask HYDRATE: Denna lugnande och återfuktande arkmask innehåller bland annat hyaluronsyra och salviaextrakt som väcker liv i torr och sliten hud. Masken hjälper till att bevara den naturliga fukten som gör att huden får ny energi, kraft och lyster.

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras