Prep your hair for summer

På samma sätt som olika produkter görs för olika hudtyper, riktar sig även hårvårdsprodukter för olika behov. Vi har precis lanserat tre återfuktande hårmasker. Maskerna är perfekta för att förbereda håret inför sommaren så att du har ett friskt och fräscht hår under hela sommarmånaderna fyllt av sol, hav och värme. De är också perfekta att använda som en reparerande «after sun» för håret efter en lång dag på stranden.

HUR OFTA BÖR DU ANVÄNDA EN HÅRMASK?

De flesta hårmasker är tillverkade för att användas en gång i veckan. Men precis som med allt annat i skönhetsvärlden passar aldrig en och samma sort för alla. Hur ofta du använder en hårmask beror på allt från hårtyp till masken du använder. De med väldigt torrt och skadat hår kan ha nytta av att använda en fuktgivande hårmask två eller tre gånger i veckan, medan de med fett hår kanske vill hålla sig till en gång i veckan. Om du har väldigt rakt hår bör du också undvika att använda hårmask mer än två gånger i veckan, medan lockigt hår ofta drar nytta av mer frekvent användning.

Innan du ska investera i en hårmask är det en bra idé att tänka på vad som är viktigast för dig.

har du grovt, torrt och statiskt hår?

Då blir en intensiv hårmask som är rik på fukt och ger smidighet och glans räddningen. Använd gärna upp till flera gånger i veckan.

ULTRAMIN™ SMOOTING HAIR MASK

UltraMin Smoothing Hair Mask är en återfuktande hårmask speciellt utvecklad för att återställa fuktbalansen i torrt hår.

 

hjortronextrakt

rik på antioxidanter och ger näring till både hår och hårbotten.

algextrakt

ger intensiv med fukt och stärker hårfibrerna.

extrakt från moringafrö

skyddar håret mot föroreningar och håller sig därför friskt, mjukt och glänsande längre.

är ditt hår skadat eller slitet?

Då är en återuppbyggande hårmask första hjälpen för att få tillbaka styrkan i ditt hår.

boostAMIN™ instant HAIR MASK

BoostaMin Instant Hair Mask är en djupverkande hårmask utvecklad för att passa alla hårtyper.

 

hjortronextrakt

ger håret en boost av antioxidanter som ger fukt och glans.

Sheasmör och hyaluronsyra

binder fukt i håret och ger en långvarig effekt. Resultatet blir ett sunt, friskt och glänsande hår som känns silkesmjukt och är lätt att hantera.

önskar du att neutralisera gyllene pigment i din hårfärg? 

Då är en hårmask speciellt utvecklad med en speciell färgkombination av blå och lila pigment som tar bort gyllene toner i håret, hårmasken för dig.

scandiMIN™ the blonde HAIR MASK

Detta är den ultimata masken för de som önskar att upprätthålla en kall ton, samt ge fuktgivande vård, oavsett hårtyp.

 

sheasmör

ger mycket fukt och vård till både hår och hårbotten.

Emogreen™

skyddar håret och lämnar det silkesmjukt och glänsande.

VISSTE DU...

Trenderna ändrar sig hela tiden och även om det i perioder är gyllene pigment som gäller, så håller vi som älskar kalla toner fast i våra lila pigment och är evigt trogna. Kalla pigment är mer populärt i Skandinavien än någon annan del av världen, och vi är både kända för och hyllade inom frisörbranschen för att mästra den perfekta balansen av kalla toner.

Andra ingredienser

Alla hårmaskerna du kan köpa från Eleni & Chris är 100 % veganska. Alla produkterna är formulerade med närande extrakt från hjortronbär som är rik på antioxidanter och vitamin A, B, C, D och E, mineraler som kalium, kalcium och magnesium och syror som linolensyra, alfalinolensyra, oljesyra och palmitinsyra. Dessutom så är signaturingrediensen förfriskande glaciärvatten från Svartisen, som ger en vitaliserande effekt och ger en ännu bättre effekt av de andra aktiva ingredienserna.

Dessutom består alla tuberna av 70% återvunnen plast.

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras