Skandinavisk glöd på 10 dagar!

Är du också en av dem som drömmer om en perfekt hud? Skandinaver är kända för sin hälsosamma livsstil, fräscha och friska ansikten. 2013 skrev den brittiska tidningen The Telegraph ”According to an independent survey, British men and women are most envious of their Nordic neighbors’ glowing complexions and rate their looks above other all other nations.”

Självklart är vissa människor helt enkelt välsignade med bra gener och en frisk, glödande hud. En hälsosam kost och träning är andra faktorer som kan hjälpa dig att uppnå liknande resultat, men som tur är finns det enklare sätt för att uppnå den skandinaviska glöden utan att du behöver vända upp och ner på din livsstil.

Peeling Pen by Eleni & Chris

Vi har utvecklat ett nytt sätt att bygga upp huden. Eleni & Chris Peeling Pen innehåller supereffektiva ingredienser som ger dig omedelbara resultat, och som kommer i en modern applikator som både är hygienisk och lätt att använda. Peeling Pen är en kemisk peeling som är mild nog att användas två gånger i veckan på alla hudtyper, även för dem med känslig hud. Om du vill uppnå den ultimata skandinaviska glöden som alla drömmer om, rekommenderar vi en behandling med Peeling Pen var tredje dag under 10 dagar. Detta är ett väldigt enkelt, rimligt och effektivt sätt att ge din hud en ny och fräsch lyster.

De flesta exfolierande produkter som finns tillgängliga i skönhetsindustrin är scrubs som ofta har en kornig struktur, som ibland kan gå för djupt och stressa den friska huden. Detta kan därför vara en tuff behandling, speciellt för dem med känslig hud. Dessa peelings borde också undvikas av hud med akne-problem, då det lätt kan spridas bakterier. En kemisk peeling kan ta bort döda hudceller utan att sträcka ut huden, men några av dessa är för starka för känsliga hudtyper. Just därför har vi lanserat Peeling Pen, som passar alla!

Det som gör vår Peeling Pen unik är de skandinaviska ingredienserna som gör peelingen extremt mild samtidigt som den är otroligt effektiv. Hjortronextrakt och glykolsyra tar bort de döda hudcellerna på ytan, som kan orsaka att huden blir hård och trött. Mjölksyra reducerar porer, behandlar pigmentering och jämnar ut hudtonen. Hydrolyserat kollagen återställer fuktighetsbalansen från insidan och gör huden mjukare. Adenosin tränger in i huden på djupet och minskar synligheten av fina linjer och rynkor.

Så hur använder man denna magiska penna? Det är enkelt! Efter att du tvättat ansiktet öppnar du pennan genom ett klick. Applicera produkten från mitten av ansiktet och utåt i en varsam rörelse. Låt verka i 10 minuter och applicera sedan ditt dagliga serum utan att skölja bort peelingen. Du kommer att älska resultatet!

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras