Världens första hårolja med hjortron

Vår prisbelönade Pure Treatment Oil (The Knot Beauty Awards – Best Hair Oil 2018) är en lätt hårolja som snabbt blev en bästsäljare när den lanserades i april 2017.

Varför kommer du att älska den? Eftersom det gör håret mjukt och glansigt, samt håller håret lent, lätt och viktlöst. Dessutom är oljan färgbevarande och skyddar håret mot UV-strålar. Är hårfönen din bästa vän? Ingen fara, se till att temperaturen är mindre än 90 grader, så skyddas även håret mot värmen. Sist men inte minst, håroljan passar för absolut alla, oavsett om du har långt, kort, rakt eller lockigt hår!

Pure Treatment Hair Oil

Pure Treatment Oil är den första håroljan i världen som innehåller en formel med hjortron. En unik kombination av naturliga oljor med olika molekylstorlekar gör att oljan tränger in och skyddar varje del av håret utan att tynga ner det. Med rena ingredienser som bland annat linfröolja och jojobafröolja som kommer direkt från naturen, är håroljan oerhört rik på vitamin A-, B-, C- och E- samt Omega-9-fettsyror.

KeraMin Strengthening Leave-In Cream & Pure Treatment Oil

Applicera 1-2 pumpar av oljan på kort hår, och 3-4 pumpar på långt hår, i handdukstorkat eller torrt hår. Oljan absorberas snabbt in i håret utan att göra det fett. Det går också bra att blanda oljan med andra stylingprodukter. För ett extra mjukt och glansigt resultat kan du till exempel blanda oljan med KeraMin Strengthening Leave-In Treatment Cream. Om du är ute efter glansfyllda lockar kan du använda oljan som en sista touch.

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras