Hitta rätt hårinpackning

På samma sätt att det finns olika hudvårdsprodukter för olika hudtyper finns det också hårvårdsprodukter till olika behov. Vi har 5 olika hårinpackningar man kan använda efter anpassat behov. Inpackningarna är perfekta nu efter sommaren för att återställa håret och göra det friskt och fräscht igen efter sol, hav och värme. De är också jättebra att använda i förebyggande syfte om du ska åka till varmare länder. Med vårat klimat här i Norden är det egentligen alltid bra att friska upp håret med en bra hårinpackning innan, under och efter de olika säsongerna. Luftfuktigheten ändras och håret har olika behov då de utsätts för olika årstider och temperaturer.

HUR OFTA BÖR DU ANVÄNDA EN HÅRINPACKNING?

De flesta hårinpackningarna är tillverkade för att användas en gång i veckan. Men precis som med allt annat i skönhetsvärlden, passar aldrig en storlek alla. Hur ofta du använder en inpackning beror på allt från hårtyp till produkt du använder. De med väldigt torrt och skadat hår kan ha nytta av att använda en återfuktande hårinpackning två eller tre gånger i veckan, medan de med fett hår kanske vill hålla sig till rekommenderande en gång i veckan. Om du har väldigt rakt hår bör du också undvika att använda hårinpackning mer än två gånger i veckan, medan lockigt hår ofta drar nytta av mer frekvent användning.
Innan du ska investera i en inpackning är det en bra idé att tänka på vad som är viktigast för dig. Och har ditt hår och hårbotten flera behov? Våra hårinpackningar ska bara verka mellan 5-10 minuter mellan schampo och balsam, gärna i handdukstorkat hår då går den extra in i djupet.

NYCKELINGREDIENSER

HJORTON

SCANDINAVIAN GLACIER WATER™

Alla produkterna är formulerade med närande extrakt från hjortronbär som är rik på antioxidanter och vitamin A, B, C, D och E, mineraler som kalium, kalcium och magnesium och syror som linolensyra, alfalinolensyra, oljesyra och palmitinsyra. Dessutom så är signaturingrediensen förfriskande glaciärvatten från Svartisen, som ger en vitaliserande effekt och ger en ännu bättre effekt av de andre aktiva ingredienserna.

Alla hårinpackningar från Eleni & Chris är 100% veganska. De består också av 70% återvunnen plast

HÅRINPACKNINGEN SOM PASSAR FÖR ALLA

Vill du ha en hårinpackning som inte tynger håret och gör att du kan använda den lite oftare men samtidigt stärka och återuppbygga håret med fantastisk glans?

BOOSTAMIN™ INSTANT HAIR MASK


BoostaMin Instant Hair Mask är en djupverkande hårinpackning utvecklad för att passa alla hårtyper. Återfuktar och återuppbygger håret samtidigt som ger ett resultatet av ett sunt, fräscht och glänsande hår som känns silkesmjukt och lätt att hantera. Den ger fukt och vård till både hår och hårbotten och hjälper att binda fukten till håret.

HYALYRONSYRA


Ger fukt och vård till håret.

SHEASMÖR


Återfuktar både hår och hårbotten och hjälper till att binda fukten till håret.


ÄR DITT HÅR SKADAT ELLER SLITET?

Då är en återuppbyggande hårinpackning första hjälpen för att få tillbaka styrkan i ditt hår.

KERAMIN™ STRENGTHENING HAIR MASK


Detta är en hårinpackning som är speciellt utvecklad för att reparera ett slitet och skadat hår, och passar alla som önskar ett mjukt och starkt hår. Den reparerar skador i håret och förebygger framtida skador vid att göra det mer motståndskraftigt mot slitage. Den innehåller antioxidanter som skyddar mot fria radikaler, UV-strålar och andra yttre påverkningar. Håret blir starkt, mjukt och glansfullt.

VEGANSKT KERATIN


Går in i djupet och återuppbygger ett slitet och skadat hår innifrån. Förebygger mot framtida skador genom att göra det mer motståndskraftigt mot slitage. Den revitaliserar håret.

ALPROS & MORINGA-OLJA


Hög koncentration av antioxidanter som skyddar mot fria radikaler, UV-strålar och andra yttre påverkningar och gör håret starkare.


MULTIMASKING

Multimasking är väldigt vanligt inom hudvård och detta trendar nu också stort inom hårvård. Hårets behov från hårbotten till hårspets kan variera, då kan du använda olika hårinpackningar utifrån de olika zonerna. Till exempel: använd en lugngivande hårinpackning i hårbotten, en återfuktande i längderna och en återuppbyggande i topparna? Eller varför inte använda en med kalla pigment för att få bort de gyllene toner som kanske solen blekt fram? Allt är möjligt och du kan anpassa efter just ditt hår och vad det behöver. Det är roligt att få vara lite kreativ, och det ska mycket till för att det ska bli väldigt fel!


ÖNSKAR DU ATT NEUTRALISERA GYLLENE PIGMENT I DIN HÅRFÄRG?  

Vill du upprätthålla en kall och klar hårfärg samtidigt som du ger återfuktande vård, är en hårinpackning med en speciell färgkombination av kalla pigment rätt val för dig.

SCANDIMIN™ THE BLONDE HAIR MASK


Detta är den ultimata inpackningen för de som önskar att upprätthålla en kall och klar ton i håret, samt ge fuktgivande vård, oavsett hårtyp. Den återfuktar både hår och hårbotten, skyddar håret och lämnar det silkesmjukt och glänsande.

SHEASMÖR


Återfuktar och ger vård till både hår och hårbotten.

EMOGREEN™


Skyddar och lämnar håret silkesmjukt och glänsande.

VISSTE DU ATT?

Trenderna ändrar sig hela tiden och även om det i perioder är gyllene pigmenter som gäller, så håller vi som älskar kalla toner fast i våra lila pigment och är evigt trogna. Kalla pigment är mer populärt i Skandinavien än någon annan del av världen och vi är både kända för och hyllade i frisörbranschen för att mästra den perfekta balansen av kalla toner. Man kan också använda den på mörkare hårfärger för att göra de kallare.


HAR DU GROVT, TORRT OCH STATISKT HÅR?  

Då blir en intensiv hårinpackning som är rik på fukt, ger smidighet och glans räddningen. Använd gärna upp till flera gånger i veckan.

ULTRAMIN™ SMOOTING HAIR MASK


UltraMin Smoothing Hair Mask är en återfuktande hårinpackning som också ger smidighet och glans. Den är speciellt utvecklad för att återställa fuktbalansen i torrt hår. Den ger intensivt med fukt och stärker hårets fibrer, skyddar håret mot föroreningar och håller det friskt, mjukt och glänsande längre.

ALGEXTRAKT


Ger intensiv fukt och stärker hårfibrerna.

MORINGAFRÖ OLJA


Skyddar håret mot föroreningar, och håller sig därför friskt, mjukt och glänsande längre.


HAR DU MJÄLL, KÄNSLIG ELLER IRRITERAD HÅRBOTTEN?

Då är en inpackning som dämpar och förebygger hudirritation, mjäll och uttorkning av hårbotten perfekt för dig.

DERMAMIN™ DANDRUFF RELIEF HAIR MASK


Dermamin återställer fuktbalansen för både ditt hår och hårbotten. Den lindrar dina besvär om det är mjäll, irriterad hårbotten eller om den är känslig. Den är utan parfym men har en frisk naturlig doft av pepparmynta olja. Samtidigt som den är vårdande för hårbotten så reparerar den hårfibrerna, ger glans och minskar frizz.

PENTAVITIN®


Lindrar irritation, förstärker hårbottens naturliga fuktbarriär och ger upp till 72 timmar fukt.

PIROKTONOLAMIN & ZINK


Antibakteriell som minskar och förebygger mjäll på ett effektivt och skonsamt sätt. Den gör att hårbotten känns ren och luftig.

KLINISK TEST

100% tycker att hårinpackningen ger en lugnande effekt till hårbotten*

97% tycker att hårinpackningen effektivt minskar mjäll*

97% tycker att hårinpackningen får håret att kännas mjukt*

*Klinisk test – 33 testpersoner, 2-3 appliceringar i veckan, testad över 8 veckor med utvärdering efter 1, 4 och 8 veckor.


Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras