Keep the cool blonde!

Silverschampo, blåschampo, lilaschampo. Kärt barn har många namn och det finns otaligt många produkter som bidrar till en kallare hårfärg.

Är du ute efter hårprodukter som ger ditt hår kalla toner, samtidigt som håret förstärks och får fukt? Då ska du läsa vidare för att lära dig mer om världens första silverschampo och balsam som innehåller hjortron, glaciär vatten och mineraler från vulkaner!

Before & after using ScandiMin shampoo and conditioner

ScandiMin™ serien är en unik två-stegs process som korrigerar gyllene toner i håret med hjälp av lila pigment, samtidigt som proteiner och vitaminer från hjortron bidrar till att återuppbygga och vårda håret.

Steg 1 i behandlingen är ScandiMin™ The Blonde Shampoo som har en hög koncentration av lila pigment. Det innehåller också keratin som bidrar till att återuppbygga ett kemiskt behandlat och skadat hår. De fuktighetsgivande ingredienserna i ScandiMin™ The Blonde Conditioner, förseglar keratinet från ScandiMin™ The Blonde Shampoo utan att tynga ner håret. ScandiMin™ The Blonde Conditioner är lätt pigmenterat och är steg 2 i processen. Båda produkterna är färgbevarande och UV-beskyddade.

ScandiMin shampoo and conditioner

ScandiMin™ serien är unisex produkter och passar perfekt till alla hårtyper som önskar en kallare ton – oavsett om du har rakt eller lockigt, långt eller kort, ofärgat eller färgat hår. Det är många som tror att silverschampo bara kan användas på ljust hår, detta är dock en myt. Produkten kan användas på både mörkt och ljust hår, och passar dessutom till de med naturligt grått hår för att bevara den kalla färgtonen.

Om du verkligen vill ha en boost med lila pigment kan du låta ScandiMin™ The Blonde Shampoo verka i håret ett tag innan du sköljer ur det. Ju längre tid den får verka, desto kallare resultat – men hantera varsamt, schampot innehåller mycket pigment så du borde inte låta det verka i mer än fem minuter!

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras